Crystal Family Resort & Spa 5*

  • O smjestaju
CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5*- BOGAZKENT - Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 40km udaljen od aerodroma Antalija. Nudi Local & Healthy Ultra all inclusive uslugu. Privatna hotelska plaža, pijesak i šljunak.
 
POLOŽAJ
Hotel se nalazi u regiji Bogazkent, 40km udaljen od aerodroma Antalija i 50km od centra Antalije.
 
PLAŽA: 
Privatna hotelska plaža, pijesak i šljunak. Ležaljke, suncobrani i peškiri (uz depozit) su besplatni. Paviljoni se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.
 
SMJEŠTAJ
Hotel ima ukupno 372 sobe u 4 petospratne hotelske zgrade. Standard sobe (27m2;spavaća soba francuski ležaj + single krevet, kupatilo, max.3pax); Standard sobe sa krevetima na sprat (27m2, spavaća soba francuski ležaj + krevet na sprat, kupatilo, max.2+2chd), Family sobe (40m2; dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4pax); Family sobe sa krevetima na sprat (40m2, dvije spavaće sobe sa frnacuskim ležajem i single krevetom, i još jedna soba sa krevetom na sprat za djecu, kupatilo, max.3+2chd), Junior suits ( 58m2; dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa Jacuzzi-jem, max.2pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen,  papuče, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, mini bar (bezalkoholna pića, nadopunjuje se svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, tepih, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi internet, balkon.
 
USLUGA
Ultimate All inclusive – 24h usluga hrane i pića. Osvježavajući peškiri dobrodošlice kao i tradiocionalno tursko piće – šerbet po dolaksu u hotel. Doručak, produženi doručak, ručak i večera, dijetalni bife, baby hrana, specijalni dječiji bife, vegetarijanski bife, glute free hljeb u zdrava hrana, snack restorani tokom dana, A `la Carte restorani (italijanski i turski) navečer uz rezervaciju unaprijed i jednom u toku boravka, sladoled u određenom terminu, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Koncept hotela ne uključuje: Premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, flaširana pića i pića u limenci, room service, svježi voćno sokovi, riblji A `la Carte restoran, sva vina, šampanjac i posebne narudžbe i obroci u A `la Carte restoranima (osim stolnog vina).
 
SADRŽAJ: 
Glavni restoran, A `la Carte restorani: turski, italijanski i riblji, 7 barova oko cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje prema pravilima hotela: doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja, frizer, šoping centar, telefon, fax, intenet kutak, PC Igre, rent-a-car. Wi.Fi internet je besplatan u cijelom hotelu.
 
SPORT I ZABAVA
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo su besplatni. Dodatno se naplaćuje: masaža, SPA centar zdravlja i ljepote, sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, kuglanje, bilijar, igraona, profesionalni fudbalski tereni.
Animacijski program sa profesionalnim timovima tokom dana i specijalni večernji show program, kino. Crispy Kids World Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, i Junior Club za djecu od 13 – 17 godina su dostupni tokom cijelog dana i mini disko navečer.
 
NAPOMENA
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.
 
LINKOVI HOTELA:
www.crystalhotels.com.tr
 

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ovaj hotel? Javite nam se za ponudu! UPIT

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S