Aydinbey Queen's Palace & Spa 5*

  • O smjestaju

AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA 5* -Hotel se nalazi u Beleku – regija Kadriye, 1950m udaljen od morske obale,20km od aerodroma doke je udaljenost od Antalya City Centra 30km. Hotel je udaljen od centra Beleka 7km. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, 1950m udaljena od hotela, pjeskovita, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni. Renoviran 2019. godine.

POLOŽAJ:
Hotel se nalazi u Beleku – regija Kadriye, 1950m udaljen od morske obale, 20km od aerodroma doke je udaljenost od Antalya City Centra 30km. Hotel je udaljen od centra Beleka 7km.

PLAŽA: 
Hotelska privatna plaža, 1950m udaljena od hotela, pjeskovita, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni. Privatni paviljoni na plaži se rezervišu unaprijed i dodatno se naplaćuju. Hotel ima besplatan shuttle servis do plaže na svakih 30 minuta.

SMJEŠTAJ
Hotel ima ukupno 360 soba. Standard sobe (20m²; spavaća soba sa francuskim ležajem + single krevet, kupatilo, max.2+2pax) uključujući 4 sobe za osobe sa invaliditetom, Family sobe (40m², 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max4pax). Sve sobe imaju: balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, direktna telefonska linija, laminat, mini bar (voda i mineralna voda obnavlja se svakodnevno), kuhalo, set kafa i čaj, sef, SAT TV i muzički kanal

USLUGA
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: Italijanski retoran, Daleki istok kuhinja, barovi na različitim dijelovima hotela. Dodatno se naplaćuje: šoping centar, frizer, doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja (pranje i sušenje veša), rent-a-car, telefon, fax, internet cafe i PC igre. Wi-Fi internet je besplatan u određenim dijelovima hotela.

SADRŽAJ
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: Italijanski retoran, Daleki istok kuhinja, barovi na različitim dijelovima hotela. Dodatno se naplaćuje: šoping centar, frizer, doktor, usluga čuvanja djece, usluge vešeraja (pranje i sušenje veša), rent-a-car, telefon, fax, internet cafe i PC igre. Wi-Fi internet je besplatan u određenim dijelovima hotela.

SPORT I ZABAVA
Otvoreni i zatvoreni (u zimskom periodu se zagrijavaju), dječiji bazeni, tobogani, fitness centarm sauna, tursko kupatilo, stoni tenis i odbojka na plaži su besplatni. Dodatno se naplaćuje: masaža, SPA & Beauty centar, kuglanje i sportovi na vodi, šoping. Zabavni program za odrasle u toku dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, dječije igralište, Mini disko navečer.

NAPOMENA:
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

LINKOVI HOTELA:
https://aydinbeyhotels.com/en/queens-palace-spa
Booking ocjena: 7.1/10
Tripadvisor ocjena: 4,5/5

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ovaj hotel? Javite nam se za ponudu! UPIT

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S