Innvista Hotels 5*

  • O smjestaju
INNVISTA HOTELS 5*- BELEK - Hotel se nalazi u Beleku u oblasti Kadriye, 900m udaljen od morske obale i 25km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža koja je udaljena od hotela 900m, pjeskovita, peškiri, ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
POLOŽAJ: 
Hotel se nalazi u Beleku u oblasti Kadriye, 900m udaljen od morske obale i 25km od aerodroma Antalija.
 
PLAŽA: 
Hotelska privatna plaža, 900m od hotela, pijesak, peškiri, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Hotel ima besplatni shuttle bus od  do 18h.
 
SMJEŠTAJ
Ukupan broj soba – 3154 u glavnoj zgradi koja se sastoji iz tri bloka. Standardne sobe (24m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+2pax), Porodična soba (35m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max.4pax), Porodične suit sobe (47m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, mala sofa, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju balkon, kupatilo kada/tuš, fen, papuče, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, tepih, mini bar (voda i sokovi se nadopunjuju svaki dan), sef, satelitsku TV i muzički kanali.
 
USLUGA
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, dječiji bufe, sva lokalna alkoholna pića i sokovi, standardna uvozna alkoholna pića, pića i sendviči u Icebox-u na plaži, bar na plaži od 08.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – luksuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi, specijalna vina, flaširana pića, room service, energy pića, A'la Carte restorani (osim prvi put u ribljem restoranu) sa rezervacijom unaprijed koja se naplaćuje.
 
SADRŽAJ
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, A'la Carte restorani – Far East resoran, Mediterranean, Turkish i Fish, barovi na različitim mjestima oko hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje – šoping centar, frizer, doktor, babysitting, vešeraj, beauty salon, rent a car, telefon, fax, internet i PC igrice. Wi-Fi u lobiju i na plaži se ne naplaćuje.
 
SPORT I ZABAVA:
Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazeni, tri tobogana za odrasle i pet za djecu, fitnes centar, sauna, Tursko kupatilo, Jakuzzi, teniski teren, stoni tenis, odbojka, košarka. Posebno se naplaćuje – rasvjeta i oprema za teniske terene, časovi, masaža, SPA & Beauty centar, sportovi na vodi, časovi ronjenja.
Zabavni program za odrasle tokom dana i show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina i Junior klub za djecu od 13 do 17 godina.
Renoviran: (central sistem za grijanje i hlađenje) 2021
 
NAPOMENA
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
 

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ovaj hotel? Javite nam se za ponudu! UPIT

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S