Pine House Hotel 4*

  • O smjestaju
PINE HOUSE HOTEL 4* - CAMYUVA - KEMER - Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od centra kemera, 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel je udaljen 200m od plaže, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
POLOŽAJ
Hotel se nalazi u regiji Camyuva, 7km od centra kemera, 65km od aerodroma Antalija.
 
PLAŽA: 
Hotel je udaljen 200m od plaže, šljunak, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
 
SMJEŠTA
Ukupan broj soba – 116. Standardne sobe (21m2, spavaća sa Francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (naplaćuje se), sef, laminat, satelitsku TV i muzički kanali, balkon.
 
USLUGA
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, kasna užina, lokalna alkoholna (lokalno vino, rakija, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, bar na plaži od 10.00 do 18.00h. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, sva pića nakon 23.00h, svježi voćni sokovi, sladoled, Turska kafa, room service.
 
SADRŽAJ
Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar pored bazena, bar u lobiju. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, vešeraj, telefon, fax, internet i PC igrice, šoping. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.
 
SPORT I ZABAVA

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tri tobogana,stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, Tursko kupatilo, sauna, fitnes room. Posebno se naplaćuje – sportovi na vodi, masaža, bilijar i PC igrice. Soft animacije tokom dana i uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište.

NAPOMENA
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
 
LINKOVI HOTELA:
www.pinehousehotel.com

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ovaj hotel? Javite nam se za ponudu! UPIT

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S