Princess hotel 4* Bar

  • O smjestaju

POLOŽAJ:
Hotel Princess 4* smješten je u najatraktivnijem dijelu grada Bara, uz šetalište pored mora, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.

USLUGA:
Polupansion: doručak+večera

PLAŽA:
Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju, besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu.

SOBE:
Sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na Marinu, plažu i morsku pučinu, na dvorski kompleks ili na planine u zaleđu grada.Hotel raspolaže sa 135 soba u kojima su vam na raspolaganju: mini bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef, potreban accesoar i room service. Možete izabrati sobu sa kupatilom po želji: sa kadom i tuš-kabinom, ili kupatilo samo sa kadom ili samo sa tuš-kabinom.U našim restoranima nudimo crnogorske i internacionalne specijalitete, kvalitetna pića, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mjesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru, iz kojeg se izlazi na bazen i prostranu terasu hotela, uživaćete u napicima i poslasticama.

DVOKREVETNA SOBA- Standard double room (25m2) od kojih je 72 „connecting“ soba, gdje postoji mogućnost povezivanja, idealno za smještaj roditelja i djece.
JUNIOR APARTMAN - 2 standardna kreveta +1 pomoćni krevet (u spavaćoj sobi) i u dnevnom boravku sofa na rasklapanje. 54 kvadrata / spavaća soba i dnevni boravak / pogled park.
DE LUX APARTMAN - dvije odvojene sobe sa dnevnim boravkom i pogledom na more ili park. U svakoj sobi ima tv i u dnevnom boravku i ima 3 terase, oko 84 m2. Max. Broj osoba 4 odraslih+2 djece

 

SADRŽAJ:
U aperitiv baru i zalogajnici uz bazen poslužuju se tipična crnogorska vina i piva. Gosti mogu uživati u tradicionalnoj muzici, , crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, kvalitetnim pićima uz dobru uslugu.

Hotel Princess obuhvaća wellness centar s hidromasažnom kadom i saunama te teretanu.

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ovaj hotel? Javite nam se za ponudu! UPIT

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S