Hotel Vile Oliva 4* PETROVAC

  • O smjestaju

Hotel „Vile Oliva“ se nalazi na samo 80 metara od plaže u Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri.

USLUGA:
ALL INCLUSIVE doručak, ručak, poslijepodnevna užina i večera. Pića: viski, vodka, rakija loza, gin, amaro, tekila, crveno, bijelo i roze vino, čaj, voda, sokovi coca-cola, fanta, sprite, bitter lemon, tonic, sok od jabuke, sok od narandže, espreso kafa i sladoledi u neograničenim količinama u restoranu, lobi baru, roof baru i bazenu (od 10h do 23h u restoranu, roof baru i lobi baru; od 10h do 18h na bazenu)

SADRŽAJI: Restoran na 2 nivoa sa 300 mjesta, kafeterija, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, spa centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže -uz doplatu), suvenirnica, sala za konferencije, igralište za djecu, bar na bazenu, lounge bar na krovu. Poseban ugođaj za goste čini bazenski kompleks sa bazenom za djecu i šank barom u hladu maslina i mediteranskog bilja.Ležaljke i suncobrani na hotelskim bazenima se ne naplaćuju.

PLAŽA: 80 m od hotela Vila Oliva nalazi se čuvena pješčana petrovačka plaža dugačka 600 m. Dio plaže, kapaciteta 150 ležaljki, je rezervisan za goste hotela uz doplatu za korištenje ležaljki.

SOBE: (Klik na naziv sobe za slike)

Hotel raspolaže sa 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex apartmana i 6 superior apartmana. Sve sobe su klimatizirane sa LCD SAT TV-om, mini barom, sefom, besplatnim WiFi internetom i kupatilom sa fenom. 
Standard sobe imaju površinu od 22m2 francuski ležaj + single krevet ili 3 single kreveta,kupatila su opremljena kadom.

Superior sobe imaju površinu 24m2 francuski ležaj + sofa , kupatilo sa tuš kabinom.

Superior apartmani imaju površinu 65m2 i sastoje se od 2 sobe i mogu primiti maksimalno 5 osoba, kupatila su opremljena tuš kabinom.

Duplex apartmani imaju površinu 35 m2 francuski ležaj + 2 single kreveta, kupatila su opremljena sa kadom. 

NAPOMENA: Hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

 

https://www.vileoliva.com/en/

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ovaj hotel? Javite nam se za ponudu! UPIT

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S