Kumburgaz Autobusom

 • Program putovanja
 • Cijena
 • Važne napomene
 • Mogućnosti plaćanja

KUMBURGAZ 

MARIN PRINCESS 5*

 

1. DAN / petak / Polazak iz BiH
Polazak iz Sarajeva Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Gračanice, Lukavca, Tuzle, Bijeljine (mogućnost polaska iz Banja Luke za veće grupe), putovanje kroz BiH. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Niš, Pirot). U večernjim satima ulazak u Bugarsku i putovanje kroz Bugarsku (Sofija, Plovdiv), noćna vožnja.

2. DAN / subota – Kumburgaz Marin Princess
U jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u turističko mjesto Kumburgaz u jutarnjim satima, prijava grupe u Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*****. Ulazak u sobe (check in) u 15.00 h. Želimo vam lijep i ugodan odmor.

3. DAN / nedjelja / - Kumburgaz Marin Princess
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za kupanje i boravak na plaži. Noćenje.

4. DAN / ponedjeljak/ Kumburgaz Marin Princess
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za kupanje i boravak na plaži.

5. DAN  / utorak / Istanbul / Taksim + Krstarenje + Eminonu + Suleymanija
Doručak. Cjelodnevni fakultativni (neobavezni) izlet uz oficijenog vodiča Istanbul započinjemo sa Taksima – glavne šetačke ulice ovog milionskog supergrada doTaksima vodi i glavna gradska promenada – Istiqlal ulica, prepuna različitih trgovina, restorana, kafića a na njenom dnu nalazi se čuvena Galata kula, još jedan od simbola grada. Krstarenje Bosforom sa Kabatasa: krstarenje evropskom obalom zatim azijskom, jedinstveni doživljaj gdje ćete sa Bosfora vidjeti najznačajnije objekte, palate, vile, muzeje i mostove u Istanbulu koji su smješteni oko ovog prirodnog moreuza koji povezuje Crno i Mramorno more. Krstarenje završavamo na Eminonu. Upoznavanje sa Misir Čaršijom – pijacom začina i drugih sitnica. Zatim šetnja do džamije Sulejmanije – obilazak džamije, turbeta Sulejmana Veličenstvenog i Hurem. Slobodno vrijeme na Trgu Beyazit – gdje se nalazi i jedan od ulaza u najznačajniji bazar u Istabnulu – Kapali čaršiju. Povratak u hotel u večernjim satima.

6. DAN  / srijeda / Marin Princess Kumburgaz
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za kupanje i boravak na plaži. Noćenje

7. DAN  / četvrtak / Venezia Mega Outlet + Kapali Čaršija
Doručak u hotelu. Cjelodnevni fakultivni izlet (neobavezno) za shopping u Istanbulu. Iz hotela idemo u tržni centar Venezia Mega Outlet: NIKE, ADIDAS, US POLLO, TAKKO, LC WAIKIKI i dr.  Nastavak vožnje do istorijskog poluostrva Fatih. Slobodno vrijeme za kupovinu na Kapali Čaršiji ili šetnju do Sultan Ahmeta, slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN  / petak / Marin Princess Kumburgaz/ Silvri
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za kupanje i boravak na plaži. Mogućnost fakultativnog odlaska u Silvri. Noćenje.

9. DAN  / subota / Kumburgaz –Edirne
Doručak u hotelu. Napuštanje soba do 11.30 h. I dalje možete koristiti sve hotelske sadržaje: privatnu Princess plažu, bazene i spa zovnu sve do poslijepodnevnih sati kada je planiran polazak iz Kumburgaza. Polazak prema Edirnama. Edirne - drugi glavni grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i  karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz  kraća zadržavanja grupe radi odmora. 

10. DAN  / nedjelja / BiH 
Planirani dolazak na odredište u poslijepodnevnim satima, zavisno od zadržavanja na granicama i uslovima na putevima. Kraj programa

CJENOVNIK PO OSOBI I TERMINU POLASKA POD USLOVIMA RANOG BOOKING-A ZA UPLATE  DO 10.04.2024

 

 

*Izražene cijene vrijede za rane rezervacije do 10.04.2024. 
*Na ime potvrde rezervacije plaća se 100 KM po osobi 
*Mogućnost doplate za večeru 195 KM po osobi

Uključeno u cijenu: 

 • Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV-video, audio, WC, caffe-bar, klima-uređaj),
 • Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 7 noćenja sa doručkom 
 • HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5*****  više informacija o hotelu možete dobiti na linku: http://www.kumburgazmarinprincess.com/     
  za goste hotela su na raspolaganju privatna plaža sa dokom (ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju)
 • 2 otvorena bazena sa morskom vodom (jedan sa toboganima) 
 • Wellness zona: indoor bazen sa grijanom vodom, saune, turski hamam, fitness)
 • Besplatan wifi zajedničkim prostorijama hotela 
 • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja,
 • Obilazak Edirnea

Nije uključeno:

 • PZO 20,00 KM  (40,00 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
 • Boravišna taksa u hotelu 17 KM za sve noći boravka
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 140 KM
 • Osiguranje od otkaza putovanja 30KM po osobi 
 • Ekstra sjedište (jedna osoba koristi 2 sjedista) 250 KM
 • Individualne troškove i fakultativne izlete 
 • Istanbul (Taksim + Eminonu + Suleymanija + Beyazit) +Krstarenje Bosforom 35,00 €, 
 • Istanbul Shopping 15,00 €, 
 • Silivri 10,00 €

Potrebna dokumentacija:  Putna isprava (pasoš, putovnica) biometrijska sa rokom važenja 150 dana od dana polaska na putovanje.         

NAPOMENA : NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uslovima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu  polaska i  vremenu,  imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

– Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Upute i Opšti uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupovinom putovanja prihvatate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pažljivo  pročitate.

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „ORGANIZATORA PUTOVANJA. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima

 

UPLATA SE MOŽE IZVRŠITI NA SLJEDEĆE NAČINE:

1. Direktno u poslovnici turističke agencije Travel King na adresi Bulevar Meše Selimovića 97
(putnička agencija Travel King se nalazi u prizemlju zgrade Općine Novi Grad)
- gotovinski u putničkoj agenciji Travel King
- kartično jednokratno (uz bankovnu naknadu od 3%)
- kartično na rate Unicredit banka do 24 rate ili Intesa San Paolo do 12 rata  (uz bankovnu naknadu ovisno o broju rata)
- kreditiranje preko MFD Mikrofin (mikrokreditno društvo)

2. Putem predračuna na transakcijski račun ili devizni (uplate iz inostranstva) račun agencije:
- banci
- pošti
- mobilnim/elektronskim bankarstvom

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ova ponuda? Ne čekajte, prijavite se odmah! Rezerviši

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S