WOLF apartman - Jahorina

  • Cijena

WOLF APARTMAN, nalazi se na Jahorini, na odličnoj lokaciji u blizini staza i kafića. Moderno opremljeni apartman je idealan za porodice sa djecom. U sklopu objekta posjeduje skijašnicu, a pored zgrade apartmana se nalazi malo sankalište.

Apartman sadrži:
- 1 spavaću sobu sa posteljinom
- dnevni boravak s ugaonom garniturom na razvlačenje za 2 osobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, WiFi
- kompletno opremljenu kuhinju, s perilicom, mikrovalnom pećnicom
- kupatilo s tušem i dostupnim peškirima,
- skijašnicu,
- parking  

Januar

Februar

Mart

240 KM

240 KM

220 KM

*Minimum stay 5 noćenja

 Dodatno: usluga iznajmljivanja ski-opreme.

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ova ponuda? Ne čekajte, prijavite se odmah! Rezerviši

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S