Bonita Hotel & Spa 5*

  • Program putovanja
  • Cijena
  • Mogućnosti plaćanja

LJETO 2024

BONITA HOTEL & SPA 5*

 

LOKACIJA: Hotel Bonita 5* se nalazi u okrugu Golem na dugačkoj, pješačkoj pomenadi ispred koje se nalazi plaža. Pomenada se proteže cijelom dužinom regije Golem i spaja se sa dijelom plaže Drač koja se nalazi pored luke, odakle se ulazi u stari dio grada.  

SMJEŠTAJ: Hotel raspolaže sa 175 soba koje su moderno uređene, 90 standard soba, 70 standard trokrevetnih, 57 četverokrevetnih i 8 family porodičnih soba. Sve sobe su sa bočnim pogledom na more i balkonom. Svaka soba je opremljena sa: WI-FI, fen, TV, sef, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.

USLUGA: ALL inclusive, obroci se služe u hotelskom restoranu na bazi švedskog stola, a u cijenu su uključena lokalna točena bezalkoholna i alkoholna pića koja se služe na bazenskom baru od 10:00 – 22:00.

SADRŽAJ: Recepcija, sef, restoran, bar, telefon SAT TV, terasa Ispred hotelske zgrade nalazi se mali park i malo dječije igralište, unutrašnji i vanjski bazen,. Uz doplatu: bar na plaži i a la carte restoran.

LINKOVI HOTELA: https://hotelbonita.al/classic/
Booking ocjena: 8,6/10
TripAdvisor ocjena: 3,5/5

Cijene uključuju 7 ALL nclusive usluga po osobi u dvokrevetnoj sobi, boravišnu taksu, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži. Smjene u hotelima su isključivo SUBOTA-SUBOTA:

UPLATA SE MOŽE IZVRŠITI NA SLJEDEĆE NAČINE:

1. Direktno u poslovnici turističke agencije Travel King na adresi Bulevar Meše Selimovića 97
(putnička agencija Travel King se nalazi u prizemlju zgrade Općine Novi Grad)
- gotovinski u putničkoj agenciji Travel King
- kartično jednokratno (uz bankovnu naknadu od 3%)
- kartično na rate Unicredit banka do 24 rate ili Intesa San Paolo do 12 rata  (uz bankovnu naknadu ovisno o broju rata)
- kreditiranje preko MFD Mikrofin (mikrokreditno društvo)

2. Putem predračuna na transakcijski račun ili devizni (uplate iz inostranstva) račun agencije:
- banci
- pošti
- mobilnim/elektronskim bankarstvom

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ova ponuda? Ne čekajte, prijavite se odmah! Rezerviši

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S