Supreme Hotel & Spa 5*

  • Program putovanja
  • Cijena
  • Mogućnosti plaćanja

LJETO 2024

SUPREME HOTEL & SPA 5*

LOKACIJA: Smješten u Golemu, samo par koraka od Qerret plaže, Supreme je hotel koji pruža ugođaj, luksuz i odmor od 5* kakav zaslužujete. Hotel je otvoren 2020 godine i zamišljen da spoji neusporedivu udobnost, modernu arhitekturu i objekte sa uslugom svjetske klase u jednu, zaista jedinstvenu turističku cjelunu.

SMJEŠTAJ: Hotel Supreme raspolaže sa 120 soba i apartmana. Klimatizovane dvokrevetne i trokrevetne sobe površine od 32-37m2 sa kupatilom, SAT/TV, frižiderom, sefom, kuhalom, minibarom, fenom za kosu i balkonom. Neke sobe imaju direktan pogled na more.

USLUGA: All inclusive - doručak, ručak, večera, popodnevni snack u glavnom restoranu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića tokom dana.

SADRŽAJ: Hotel Supreme u svojoj bogatoj ponudi može izdvojiti sezonski vanjski bazen, besplatan parking, restoran sa menijem za svačiji ukus, bar na plaži (uz doplatu). Čitav objekat je pokriven WI-FI konekcijom, a ležaljke i suncobrani na plaži su uključeni u cijenu. Recepcija je dostupna 0 – 24h.

LINKOVI HOTELA: https://supreme.com.al/
Booking ocjena: 8,8/10
Tripadvisor ocjena:
 3,5/5

Cijene uključuju 7 ALL nclusive usluga po osobi u dvokrevetnoj sobi, boravišnu taksu, ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži. Smjene u hotelima su isključivo SUBOTA-SUBOTA:

UPLATA SE MOŽE IZVRŠITI NA SLJEDEĆE NAČINE:

1. Direktno u poslovnici turističke agencije Travel King na adresi Bulevar Meše Selimovića 97
(putnička agencija Travel King se nalazi u prizemlju zgrade Općine Novi Grad)
- gotovinski u putničkoj agenciji Travel King
- kartično jednokratno (uz bankovnu naknadu od 3%)
- kartično na rate Unicredit banka do 24 rate ili Intesa San Paolo do 12 rata  (uz bankovnu naknadu ovisno o broju rata)
- kreditiranje preko MFD Mikrofin (mikrokreditno društvo)

2. Putem predračuna na transakcijski račun ili devizni (uplate iz inostranstva) račun agencije:
- banci
- pošti
- mobilnim/elektronskim bankarstvom

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ova ponuda? Ne čekajte, prijavite se odmah! Rezerviši

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S