Tui Blue Makarska 4* Igrane

  • Program putovanja
  • Cijena
  • Mogućnosti plaćanja

LJETO 2024 

TUI BLUE MAKARSKA 4* IGRANE 

 

LOKACIJA: Tui Blue Makarska je smještem u slikovitom malom gradiću Igrane na Makarskoj Rivijeri poznatoj po dugim šljunkovitim plažama s bujnom borovom šumom okruženom s lijepim krajolikom planine Biokovo i udaljen je 17km od centra Makarske. Resort je renoviran u potpunosti 2015 g. i nadograđen 2016 g.

PLAŽA: Šljunkovita, ispred hotela, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži uz doplatu.

SMJEŠTAJ: Hotel raspolaže sa 179 soba – sve sobe su klimatizovane, te imaju TV, telefon, sef, te besplatan WIFI.

USLUGA: Noćenje sa doručkom ili polupansion (buffet doručak i večera). Resort raspolaže s 2 restorana, 3 bara i Coffee terasom. Oba restorana pripremaju jela prema receptima kombinujući internacionalna jela i domaća. U glavnom restoranu Mare samo se koriste svježi domaći sastojci za kreiranje jedinstvenog kulinarskog iskustva koji se predstavljaju na stolovima. Možete birati između usluge polupanson ili noćenja s doručkom. U The Culinarium A la carte restoranu možete probati neke od delicija Chefa. U Lobby baru Martini se poslužuju pića s opsežnog popisa vina i koktela. Za posljepodnevni snack ili osvježavajuće piće, svrattite u dva bara na bazenu s pogledom na more.

SADRŽAJ: Hotel je namjenjen samo za odrsle osobe 16+ koji se žele opustiti u blistavom, prirodnom okruženju. U sklopu hotela se nalazi recepcija, restotan A la carte Culinarium, glavni & infinity bazen, Wellness centar, fitnes centar, bankomat, mjenjačnica, suvenirnica, bar, snack bar, dnevni program aktivnosti i večernji program zabave, društvene igre, stolni tenis, boće, book club, sportovi na vodi uz doplatu, Wi-Fi internet kutak dostupan bez doplate. Kućni ljubimci nisu dopušteni. Hotelski restoran, A la carte restoran “Culinarium”, Lobby bar “The Bar”, Pool barovi.
Fitness centar- grupni i individualni treninzi, aerobik, yoga i sl.;
Wellness centar – finska sauna, brojni tretmani i masaže; zabave, live nastupi, kurs kuhanja i pravljenja koktela; vodeni sportovi; izleti.

LINK HOTELA: https://www.tuibluemakarska.com/hr
Booking ocjena: 8,7/10
Tripadvisor ocjena: 4,5/5

Cijene u tabeli izražene u KM, po osobi po noći, na bazi usluge NOĆENJA S DORUČKOM za 2024. godinu: 

RANI BOOKING DO 31.12.2023 -20% POPUSTA ZA BORAVKE DO 31.05.2024
RANI BOOKING DO 01.02.2024 -15% POPUSTA ZA BORAVKE DO 31.05.2024

Hotel samo za odrasle 16+!

UPLATA SE MOŽE IZVRŠITI NA SLJEDEĆE NAČINE:

1. Direktno u poslovnici turističke agencije Travel King na adresi Bulevar Meše Selimovića 97
(putnička agencija Travel King se nalazi u prizemlju zgrade Općine Novi Grad)
- gotovinski u putničkoj agenciji Travel King
- kartično jednokratno (uz bankovnu naknadu od 3%)
- kartično na rate Unicredit banka do 24 rate ili Intesa San Paolo do 12 rata  (uz bankovnu naknadu ovisno o broju rata)
- kreditiranje preko MF mikrokreditne agencije

2. Putem predračuna na transakcijski račun ili devizni (uplate iz inostranstva) račun agencije:
- banci
- pošti
- mobilnim/elektronskim bankarstvom

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ova ponuda? Ne čekajte, prijavite se odmah! Rezerviši

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S