Hotel Board 4*

  • Program putovanja
  • Cijena
  • Mogućnosti plaćanja

HOTEL BOARD 4*

JAHORINA 

 

POLOŽAJ: Board hotel, jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na visini od 1550 metara i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta. 

SMJEŠTAJ: Sve sobe su uređene u crvenim i bež tonovima i imaju moderan namješta, sadrže telefon, TV, minibar, fen, papuče, WI FI, kupatilo. Neke sobe imaju balkon. Hotel raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartmana. 

USLUGA: U hotelskom restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, pored restorana je i bar u kojem se možete opustiti uz piće, a gdje se organizuju i tematske večeri koje će vaš boravak učiniti još interesantnijim. 

SADRŽAJ: Hotel raspolaže sa wellness & spa centrom, igraonica, a la carte restoran, bar, caffe bar, kamin sala, unutrašnji bazen, rentanje bicikla, kamin sala, parking, recepcija 0-24h, WI FI, dječiji krevetić (na zahtjev), lift

LINK HOTELA: https://www.hotelboard-jahorina.com/o_nama/
Booking ocjena: 9,1/10
Tripadvisor ocjena: 4/5

Cijene u tabeli izražene su u KM, po osobi, po danu, na bazi usluge POLUPANSION za 2023/2024 godinu: 

Cijene su po osobi, po danu, na bazi polupansiona (večera i doručak - buffet-švedski sto), sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo)

Popusti i doplate: 
-Dijete do 6 godina na pomoćnom ležaju GRATIS
-Djeca od 6-12 godina na pomoćnom ležaju uz dvoje odraslih -50%
-Treća osoba na pomoćnom ležaju -30%

BORAVIŠNA TAKSA NIJE UKLJUČENA U CIJENU

 

UPLATA SE MOŽE IZVRŠITI NA SLJEDEĆE NAČINE:

1. Direktno u poslovnici turističke agencije Travel King na adresi Bulevar Meše Selimovića 97
(putnička agencija Travel King se nalazi u prizemlju zgrade Općine Novi Grad)
- gotovinski u putničkoj agenciji Travel King
- kartično jednokratno (uz bankovnu naknadu od 3%)
- kartično na rate Unicredit banka do 24 rate ili Intesa San Paolo do 12 rata  (uz bankovnu naknadu ovisno o broju rata)
- kreditiranje preko MF mikrokreditne agencije

2. Putem predračuna na transakcijski račun ili devizni (uplate iz inostranstva) račun agencije:
- banci
- pošti
- mobilnim/elektronskim bankarstvom

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera, Iako nastojimo da redovno ažuriramo informacije, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. U cilju pouzdane informacije kontaktirajte direktno agenciju na telefon ili putem mail-a.

Sviđa Vam se ova ponuda? Ne čekajte, prijavite se odmah! Rezerviši

10 godina iskustva

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru + obrazovanje u turizmu, koje ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu.

Širok spektar usluga

Najbolje ponude za individualna, grupna, bračna, biznis putovanja, uz odabir kvalitetnog smještaja kako biste proveli Vaš savršeni odmor!

1.7+ miliona opcija smještaja

U ponudi preko 1.7+ miliona smještajnih opcija, preko 120 suppliera za smještaj, aviokarte, transfere, rent-a-car i grupne bookinge

Uvijek dostupni

Tokom putovanja putnicima je na raspolaganju emergency telefon koji mogu pozvati u slučaju hitnosti. Naši putnici nikada ne putuju sami.

Copyright © 2022 - All rights reserved | Developed by ID-S